更新情報‎ > ‎

Visit (Dr. Hisao-Wuen Hon, Director MSRA, Prof. Ikeuchi, the University of Tokyo, Mr. Kuno, MSRA)

2014/02/20 16:52 に Kazuya Takeda が投稿
マイクロソフトリサーチアジア(MSRA)の 洪所長、東大の池内教授らが研究室を訪問され運転信号の情報処理などについて、情報交換を行いました。
Dr. Hisa-Wuen Hon, Director of Microsoft Research Asia and prof. Ikeuch, the University of Tokyo visited our lab.